Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes157
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5317
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21909
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931705
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Napínavá bitva po vánoční pauze

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

V sobotu 13. 1. 2018 jsme odehráli první zápas po vánočních svátcích. Po této pauze nás přijel do lanškrounské haly Za Střelnicí rozhýbat silný soupeř z Litomyšle. Soupeř je nyní v tabulce až na 8. místě, ale my věděli, že to bude tvrdý boj o drahocenné body.

První zápas začal klasicky v 10 hodin a oba týmy nastoupili v silných sestavách a s obrovským odhodláním ukázat soupeři sílu už v prvním setu. To se lépe povedlo týmu z Litomyšle, který vyhrál první set s velkým bodovým náskokem 9 bodů. To jsme si nemohli, ale ani nechtěli nechat líbit a v druhým setu jsme zlepšili příjmy a hru na saku a soupeře porazili. Ve třetím a čtvrtém setu už jsme navázali na naši hru, na kterou jsou fanoušci zvyklí z první půlky sezóny a oba sety vyhráli. Zápas jsme vyhráli 3:1 a získali jsme pro nás cenné 3 body.

Druhý zápas začal po 45 minutové pauze ve 12:45 a opět jsme do zápasu nenastoupili zrovna ideálně. Zhoršil se nám příjem a kazili jsme spoustu podání. Díky těmto chybám vyhrála Litomyšl první 2 sety a my se museli rozloučit s jedním bodem. Nicméně s dalšími body jsme už nebyli ochotni se rozloučit a začali makat. Bojovali jsme o každý bod, přestali kazit a začalo se nám dařit v poli. Podařilo se nám vyrovnat sety na 2:2 a šli jsme do tiebreaku.
V tiebreaku jsme soupeři nic nedarovali a pohlídali si, aby i ten druhý bod byl připsán na naši stranu. Zápas jsme vyhráli 3:2 a získali 2 body.


Nyní jsme v tabulce stále na prvním místě s náskokem 11 bodů.

Děkujeme všem fanouškům za podporu!

Sestava: Standa Musil, Petr Matějka, Ivoš Polášek, Lojza Koudelka, Vláďa Čajka, Dominik Stasiowski, Dominik Joza, Vojta Hejl, Filip Janisch, Jindra Chudý a Lukáš Marek.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny