Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes21
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5181
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21773
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931569
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Předčasná vánoční nadílka pro mužské áčko

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

Během třetí adventního víkendu v sobotu 16.12. nás čekal poslední zápas před Vánocemi a zároveň poslední zápas v tomto roce. Měli jsme na naší domácí půdě přivítat držitele celkové druhé příčky a to volejbalisty z Červeného Kostelce. Předpokladem byl tedy napínavý souboj.

Neboť vánoční atmosféra už proudí všude kolem, tak ani my jsme nezaháleli a na palubovku vlítli ve vánočních čepicích. Klasický fotbálek, pár lehkých smečí do debla a šli jsme na to. Když jsme u těch klasických věcí, tak ani tentokrát jsme nevynechali náš klasický začátek zápasu a to v poměru 0:5 pro soupeře. Tento poměr jsme ale díky dobrému servisu brzy hravě otočili a vyhráváme poměrně snadno první a zároveň nějtěžší set zápasu v poměru 25:18. Do dalších dvou setů jsme nastoupili se stejným přístupem a vyhráváme druhý set 25:12 a třetí set 25:16. A tak se prvních 5 minut záváhání nedostalo dál, než k tomu, aby si soupeř přičichnul jak voní vítězství v Lanškrouně a odešel zase s prázdnou do šatny. "Trochu snadné, ne?" Říkali jsme si v šatně hned po zápase. Všichni jsme se tedy těšili, že dnes budeme u svých rodin trochu dříve než obvykle a užijeme si společnou sobotu. Opak byl pravdou. Chlapy z Červeného Kostelce si vyžádali dvě hodiny pauzy, na které bohužel měli právo. Ovšem ani tyto dvě nekonečné hodiny chlapům nestačily, aby se řádně posilnili a do druhého zápasu přibíhají rovnou od oběda nerozcvičení a nerozhýbaní. Do druhého zápasu jsme nastoupili s celkově pozměněnou sestavou. Dostávám šanci i já po téměř 3/4 roku dlouhé pauze a chtěl bych za to poděkovat! Oproti prvnímu zápasu začínáme v poměru 5:0 pro nás a zdá se, že půjde opět o snadný průběh. Jenže pár nevynucených chyb a soupeř se chytá stébla a začíná přebírat otěže. Proto se na mojí pozici vrací náš tahoun Jířa a s menšími obtížemi pomáhá vyhrát první set v poměru 26:24 pro nás. Do dalšího setu dáváme šanci opět původní sestavě (čti dáváme šanci mě). Druhý set má podobný průběh jako ten první, prvních pár vítězných bodů pro nás a pak opět několik nevynucených chyb a musí nastoupit dělobuch Jířa. Tentokrát o něco snadněji vyhráváme 25:18. Tak ještě jednou? Ještě jednou tam toho Stašiho pustíme. Po lehké rozmluvě s osobní koučem Stanleym nácházím cit v ruce, neposílám míče na tribunu a zůstávám na palubovce až dokonce. Celý set se odehrává už pouze v naši režii a tak snadno vítězíme 25:14. Tímto posledním setem jsme rozvázali mašli a tak si rozbalili náš předčasný vánoční dárek v podobě 3:0, 3:0. Šest bodů opět zůstává doma! A tak do nového roku zůstaváme za kamny s 11 bodovým náskokem před TJ Sokolem Rybník na první příčce! Chtěl bych poděkovat všem věrným fanouškům, kteří se na nás stále chodí dívat a nepřestává je naše hra bavit! Doufám, že se v novém roce sejdeme znovu. Přeji vám všem šťastné a veselé Vánoce a zároveň šťastný nový rok!

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny