Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes157
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5317
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21909
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931705
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Kerhartice vyloupeny!

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

V sobotu 9.11. jsem se vydali do nedalekého Ústí ukořistit před blížícím se koncem poloviny soutěže nějaké bodíky a udržet si průběžné první místo v soutěži.

Čas firemních splnění naši hráči vzali zodpovědně a nebylo na nich nic poznat, no ikdyž.. V bojovné náladě se scházíme skoro v kompletní sestavě, ujištěny, že tradiční bramboráky z kuchyně Čajků budou!! Jako vždy fotbálek podepsaný jasnou výhrou „mladých“ a můžeme jít na to. Sestava následovná: Jířa, Kuba, Čába, Stanley, Lukeš, Chuďas a libero Pítrs. Kerhartice jsou těžkým soupeřem a odpovídá tomu také jejich postavení v tabulce – přímý konkurent o první místo. Podle toho také vypadal průběh celého prvního zápasu, pro diváky, kteří nám přišli zafandit určitě atraktivní utkání. Díky jejich projevu jsme se cítili jako doma, za což jim patří opět velké díky! Jediné zaváhání přišlo v prvním setu, kde jsme těsně v koncovce nedotáhli naší dobrou hru do vítězného konce. Ovšem po zbytek zápasu jsme pečlivě dodržovali stanovené pokyny a díky tomu náš sok nevydržel dlouho vzdorovat. První matchball jasně potvrzen a vezeme minimálně 3 body domů. Mezi zápasy proběhlo avizované nakrmení hladových krků a mohlo se jít na zápas druhý. Sestava stejná jako v prvním, kromě změny na nahrávce – Filda za Stanleyho. Průběh totožný s prvním zápasem, vyrovnané klání, které rozhodovalo v koncovkách, naštěstí kromě druhého setu v náš prospěch. Opět vítězíme stejným poměrem 3:1 a krádež 6ti bodů nás udržela na průběžném prvním místě soutěže! Poděkování patří tradičně divákům a to především Čabasům, kteří nás motivovali a zároveň zaplnili naše bachory tak lahodným pokrmem, ještě jednou díky.

Teď nás čeká úkol nejtěžší, v sobotu na domácí palubovce přivítáme borce z Červeného Kostelce – pro nás neznámý soupeř, na kterého máme náskok 7 bodů. Je to poslední zápas v tomto roce a proto bychom Vás chtěli pozvat již tradičně od 10 hodin na Střelnici – každá hlasivka a ruka bude potřeba, tak doražte.

VO TJ Lanškroun – TJ Sokol Kerhartice                  3:1(-22, 19, 16, 23)
                                                                                         3:1(22, -20, 17, 21)

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny