Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes131
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5291
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21883
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931679
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Šest povinných bodů zůstalo doma

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.60)

V sobotu 2.12.2017 jsme na naší palubovce přivítali soupeře z nedalekého Letohradu. Rozdílné postavení v tabulce nás lehce favorizovalo na vítěze utkání, ale moc dobře jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého.

Na zahřátí jsme si dali tradiční fotbálek. Po rozpinkání nám trenér sdělil sestavu: Kuba Pfeifer a Jirka Záleský – smečaři, Lukáš Marek a Jindra Chudý – blokaři, Dominik Joza – universál, Vojta Hejl nahrávač a Petr Matějka – libero. Dostali jsme od trenéra několik rad. Hlavní úkol zněl jasně, nepřizpůsobit se soupeřově hře. Do utkání nastupujeme dobře, udělali jsme si náskok a v prvním setu vítězíme 25:15. Druhý set začínáme velmi špatně, přes velké upozornění trenéra nepřizpůsobit hru soupeři, bohužel opak byl pravdou, naše hra je otřesná a prohráváme druhý set 23:25. O krátké přestávce mezi sety jsme si řekli, že takhle hrát nelze, proto jsme udělali pár změn v sestavě. Třetí set probíhal ve stejném duchu jako druhý, ale v koncovce dokážeme soupeře zatlačit a zvítězit 25:20. Čtvrtý set byl už pouze v naší režii a hladce jsme zvítězili 25:10 celkově tak 3:1. Do tabulky si připisujeme povinné 3 body.

Po domluvě kapitánů máme mezi zápasy krátkou pauzu na občerstvení a hned jdeme zpátky na hřiště. Sestava na druhý zápas se lehce změnila. Lojza Koudelka a Jirka Záleský – smečaři, Jindra Chudý a Ivoš Polášek – blokaři, Standa Musil – nahrávač, Dominik Joza – univerzál a na postu libera Kuba Pfeifer. První set hrajeme velmi dobře a vítězíme 25:13. Druhý set jako obvykle máme slabší a přizpůsobíme se soupeři, ale dokážeme i přes naší špatnou hru zvítězit 25:23. Třetí set jsme si řekli, že musíme zpřesnit naši hru, což se nám podařilo a vítězíme 25:20. Celkově 3:0 a další tři bodíky si připisujeme do tabulky.

Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přišli podpořit. A zrovna bych Vás chtěl pozvat za náš tým na poslední domácí zápas v tomto roce, který se odehraje dne 16.12.2017 od 10:00 proti soupeři z Červeného Kostelce.

Sestava: Standa Musil, Vojta Hejl, Vláďa Čajka, Dominik Joza, Lojza Koudelka, Kuba Pfeifer, Jirka Záleský, Dominik Stasiowski, Lukáš Marek, Jindra Chudý, Ivoš Polášek, Petr Matějka

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny