Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes182
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5342
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21934
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931730
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

USK Pardubice x VO TJ Lanškroun

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 4.67)

USK Pardubice x VO TJ Lanškroun

3:1 (20, -23, 23, 10)

0:3 (-24, -22, -21)

V sobotu 25.11. 2017 jsme vyrazily za našimi soupeřkami do Pardubic. Na zápas jsme odjely v hraničním počtu sedmi lidí, bohužel ještě se zraněným liberem Nikčou Šebrlovou, která se tak účastnila spíše jako morální podpora týmu. Další podporou nám byla i dcera naší hráčky Ivy Podhorné, za což moc děkujeme.

Hned od počátku jsme se tedy musely potýkat se svou vlastní sestavou a prakticky nemožností střídání. Během prvního utkání jsme se potýkaly především sami se sebou a daly jsme tak našim soupeřkám možnost hrát vyrovnaný zápas, kterou využily a první zápas jsme prohrály 3:1. První tři sety byly velice vyrovnané a o vítězi se vždy rozhodovalo až v jejich samotném závěru. Poslední set jsme již úplně ztratily motivaci a tomu bohužel odpovídal i konečný výsledek.

Do druhého setu za námi do Pardubic na vlastní pěst přijela posila v podobě Markéty Kristkové, která nám hodně pomohla a my byly odhodlané v druhém zápase zvítězit a odvést si z Pardubic alespoň tři body, o které ještě zbývalo bojovat.

Druhý zápas se nám vydařil výrazně více a i přes to, že jsme sety opět rozhodovaly až v koncovkách, tentokrát jsme měly převahu my. Z druhého zápasu jsme si tedy odvezly tři body a vítězství 3:0.

Sestava: Andrea Mrázová, Blanka Strnadová, Markéta Kristková, Markéta jelínková, Iva Podhorná, Nikola Šebrlová, Pavla Totušková, Sabina Roubalová

Tabulka: http://www.cvf.cz/souteze/tabulka/?soutez=PA-Z1&skupina=PA-Z-1

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny