Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes31
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5191
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21783
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931579
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Tam a zase zpátky, příběh volejbalového zápasu v Hronově

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 8, průměr je 5.00)

V šestém kole první krajské soutěže jsme po dvou týdnech boje v domácím prostředí zamířili do neprobádaných koutů královéhradeckého kraje, do nechvalně známého dalekého Hronova.

Domácím bojovníkům se v této sezóně ještě nepodařilo vyhrát, to nám ale na sebedůvěře moc nepřidalo, jelikož jsme známí přizpůsobením se protivníkově úrovni.

Cesta byla dlouhá a únavná a jelikož jsem celou dobu spal a nikoho tato část moc nezajímá, bude to vše, co vám o ní napíšu. Zaparkovali jsme daleko od bitevního pole, nejspíš proto, aby nás protivníci nepřepadli ještě před začátkem J.

Nasoukali jsme se do očíslovaných oděvů a zamířili opět reprezentovat město Lanškroun. Jako vždy jsme se rozhodli ještě před začátkem klání přijít o veškeré síly kopáním míčů do branky, nebo spíš v tomto případě do židle.

Po rozcvičce přišel na řadu konečně náš oblíbený sport. Hronovští rozhodně nevypadali, že by nám chtěli dát vítězství bez boje. Několikát začátkem setu vedli dokonce o 4 nebo 5 bodů. Naštěstí jsme je našimi chybami přinutili chybovat také a všechny tři sety jsme dotáhli do vítězného konce.

Půlhodinové příměří před dalším střetem jsme využili ke svému prospěchu.

Na druhý zápas jsme museli změnit sestavu. Náš univerzální bojovník vypil příliš mnoho slivovice a začal krvácet z prstu. To vyústilo v jeho posedlé běhání kolem kurtu s telefonem v ruce ve snaze zachytit kamerou jakékoliv pochybení svých spoluhráčů. No, pár se jich našlo, jelikož naši borci nejsou zvyklí ukazovat své umění na internetu a byli proto trochu nervózní. Přesto jsme pod velkým nátlakem dotáhli i druhou zteč do podobného konce jako tu první.

Byli jsme rádi, že jsme bez výrazných potíží přivezli domů plných 6 bodů. Soupeři nám pomohli vydržet na prvním místě tabulky a vzdálit se druhému Červenému Kostelci o 3 body. Utkání s ním nás teprve čeká, ale nebudu předbíhat. Teď se hlavně musíme připravit na následující souboj s Letohradem, který se pokusí dobít naše město v sobotu 2.12. Budeme rádi když nám přijdete fandit.

VK Hronov B – VO TJ Lanškroun A               0:3 (-16,-17,-20)

VK Hronov B – VO TJ Lanškroun A               0:3 (-22,-15,-15)

Sestava: Stanislav Musil, Jiří Záleský, Jakub Pfeifer, Alois Koudelka, Petr Matějka, Lukáš Marek, Jindřich Chudý, Dominik Joza, Vladimír Čajka

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny