Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes185
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5345
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21937
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931733
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

VO TJ Lanškroun x Orel Jednota Letohrad

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 8, průměr je 5.00)

VO TJ Lanškroun x Orel Jednota Letohrad

3:1 (19, 22, -17, 12)

0:3 (-22, -20, -14)

V neděli 19.11. jsme nastoupily do zápasu proti Letohradu.

První set jsme začaly v klidu, i když jsme občas udělaly pár zbytečných chyb, nepropadly jsme panice a set jsme vyhrály. Do druhého setu jsme šly se stejnou bojovností, dařilo se nám jak na síti, tak v poli, ovšem po dvou vyhraných setech jsme trochu podcenily soupeřky, které využily naší slabé chvíle na začátku třetího setu a nám se je nakonec nepodařilo dohonit. Bohužel tedy třetí set patřil Letohradu. My jsme se samozřejmě nevzdaly a po týmové poradě mezi sety jsme do čtvrtého setu daly všechno, a taky jsme odcházely s výhrou 3:1. 

Druhý zápas už tak skvělý nebyl. Bylo poznat, že hrajeme v 7 lidech včetně libera, a naše pole bylo čím dál horší. Jediná možnost nahrávačky byl tedy kůl, no a naše smečařky po 4 setech už nebyly tak stoprocentní. Začal chybovat celý tým a nám se nedařilo nic změnit a otočit stav, nebylo za koho vystřídat, takže jsme si to museli odbojovat. I když jsme se do posledního setu snažily něco vymyslet a doufaly jsme, že Letohrad potáhneme do tiebreaku, bohužel už nám nezbyly síly, takže jsme druhý zápas ukončily se smutným výsledkem 0:3. Budeme doufat, že to byla naše první a poslední prohra.

Sestava: Adéla Horáčková, Sabina Roubalová, Markéta Jelínková, Petra Marková, Jana Drozdová, Pavla Totušková, Nikola Šebrlová, Linda Leová.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny