Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes29
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5189
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21781
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931577
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Muži A - Jsme na vítězné vlně!

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

Další, velmi těžký zápas v nabušené skupině nás čekal doma proti rozjeté Slavii Hradec Králové.

V šatně nás před zápasem všechny potěšila zpráva o narození Tobiáška. Tímto Stanlyemu ještě jednou všichni gratulujeme a přejeme to nejlepší!

Už od rozcvičky na nás byla vidět velká chuť do zápasu. Věděli jsme, že Hradec je dobrý a zkušený tým, avšak velmi hádavý. To se potvrdilo hned od prvních výměn zápasu. O každý balon se vedl tuhý boj a první tři sety končily v koncovkách. Za stavu 1:2 jsme se nijak nevzdali a věděli, že když budeme hrát svoji hru, výsledek přijde. To se hned ve čtvrtém setu potvrdilo. Slavia začala nezvládat vyhecované míče, začaly slovní přestřelky a my se zdravým naštváním jsme čtvrtý a pátý set hladce vyhráli. Sedmý zápas v řadě jsme dovedli do vítězného konce poměrem 3:2 v tie-breaku a dva body mají pro nás cenu zlata.

Po hodinové pauze a občerstvení jsme naskočili se změnou na náhře do druhého zápasu. První set nám absolutně nevycházel, jako bychom strávili celý set ještě hlavami v kantýně. U všech balónů jsme byli pozdě a hráli moc komplikovaně. Prohra 21:25 nevypadá špatně, ale z mého pohledu jsme set odchodili a nehráli, na co každý má. Do dalších setů jsme nastoupili s pokynem jednoduché hry, více útočit středem a lépe stát v poli. Dokázali jsme se soupeřem srovnat krok, vynulovat stěžejní hráče a vždy přidat nějaké body navíc. V koncovkách jsme měli vždy náskok skoro o 10 bodů, ale nedařilo se nám jeden dva míče dorazit. Po dobrých tajmech jsme dokázali nakonec sety dotlačit do konce a vyhrát celý zápas 3:1. 8 výher v řadě nás poslalo na první místo průběžné tabulky a jsme zatím jediným neporaženým týmem soutěže!

Na sobotním zápase bych chtěl vypíchnout dvě věci. První jsou diváci. Neskutečná podpora a stálé hecování i ve chvílích, kdy se nedaří. Jsme rádi, že se takto můžeme bavit volejbalem! Díky za podporu a budeme se těšit na další domácí zápasy!
Druhá věc - snad se ostatní spoluhráči nebudou zlobit - výkon Jirky Záleského. Skládal opravdu neskutečné a velmi důležité míče. Co náhra, to bod. 

Myslím, že jsme se všichni volejbalem bavili a je to na nás znát. Jen tak dál a držte palce do dalších zápasů! 

 

Lanškroun "A" - Slavia HK "B" 3:2, 3:1

Sestava: Stanley, Kuba, Jirka, Lukeš, Jindra, Čabas, Koudy, Ivoš, Jozič, Stašák, Vojta, Pítrs, trenér Rybář

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny