Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes157
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5317
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21909
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931705
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Rybník jsme porazili bez ztráty bodů

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 4.00)

 

V sobotu 28.10.2017 jsme se utkali se zkušeným týmem Rybníka na domácím kurtu. I když bylo dopředu avizované, že budou oslabeni o nahrávače Honzu Horáka a vynikajícího blokaře, tak jsme věděli, že tento tým nebude úplně jednoduché porazit a je potřeba zapojit všechny síly. 
Do zápasu jsme nastoupili v následující sestavě: Jirka Záleský a Kuba Pfeifer - smečaři, Lukáš Marek a Jindra Chudý – blokaři, Standa Musil – náhra, Petr Matějka -libero a Vláďa Čajka na post univerzála. Roli hlavního kouče v tomto zápase obsadil Michal Rybka (minulou sezónu kapitán družstva). Začátek prvního setu byl, jak už u nás bývá, poněkud vlažný. Přesto jsme se z toho dokázali vzpamatovat a zejména dobrou prací na bloku jsme vyřadili hlavní hvězdy týmu Rybníka. V dalších setech jsme zlepšili hru u ostatních herních činností a úspěšně dovedli první domácí zápas do vítězného konce. Sestava se nějak výrazně neměnila, až na střídání Lojzy Koudelky, který šel zaskočit místo Kuby Pfeifera.
V přestávce nás velice potěšil Petr Matějka, který připravil výborné občerstvení v podobě 2,5 kila vepřového na cibulce.
Po delší pauze přišla odveta, do které jsme nastupovali ještě s větší vervou, než do zápasu přechozího. Tomu odpovídal i výsledek a na poněkud skleslém družstvu Rybníka bylo vidět, že se o výhru už nechtějí prát. Tempo hry jsme více méně určovali my a porazili tým Rybníka výrazným bodovým rozdílem. Do sestavy znovu zasáhl Lojza Koudelka, aby dal odpočinout našemu ruskému comradovi Jirkovi Záleskému. 
Celkově tento zápas musíme hodnotit na výbornou. Neztratili jsme ani set proti celku, který nás v minulosti už tolikrát potrápil. Dočkali jsme se i hojné účasti domácích fanoušků, kteří svou podporou dělali výbornou atmosféru. Moc si Vás ceníme a těšíme se, že nás přijdete podpořit i na příští domácí zápas 11.11.2017 proti celku Slavie Hradec Králové „B“, který zatím předvádí sebevědomý výkon. Budeme se rvát o čelo tabulky!

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny