Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes156
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden2919
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc998
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6910794
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

31. ročník turnaje starších žákyň vyhrály domácí hráčky

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

V sobotu a v neděli uspořádali lanškrounské volejbalistky a volejbalisté již 31. ročník turnaje starších žákyň. Předpověď na sobotu byla skvělá a nedělní dopoledne také vypadalo, že vše poběží jak má. Navíc se už v pátek opět sešla skvělá parta všech připravujících a tak šlo vše od ruky do pozdních večerních hodin.

Tato akce byla dotovaná MŠMT.

Ráno nanovo a to už přijížděla družstva holek na kurty a začala se rozehrávat. Mohli jsme tak zahájit celý turnaj a přivítat na něm 20 družstev, včetně 5-ti reprezentačních výběrů děvčat ročníku 2004. Čekal nás maratón 80 zápasů v základních skupinách, play off a skupinách finálových.

Na turnaj přijela děvčata ze Žichlínka, Moravské Třebové, Dolního Újezda, České Třebové, Pardubic, ale také z Prahy, Sokolova, Rychnova nad Kněžnou, Hradce Králové a samozřejmě nechyběly domácí hráčky Lanškrouna.

V základních skupinách se nejlépe dařilo právě domácímu Áčku, Hradci Králové, Olympu Praha B, České Třebové a reprezentačnímu výběru E, tedy družstvům, která vyhrála základní skupiny a v play off narazily na týmy, které se umístily na místech druhých. Po spoustě nádherných bojovných zápasů, kde bylo vidět snad vše co moderní volejbal děvčat nabízí, se družstva seřadila do skupin o umístění. Do finálové skupiny se probojovala družstva Lanškrouna A, Olympu Prahy B, Hradce Králové, České Třebové a KCM Pardubického kraje na úkor Repre E. Odehráli jsme ještě první kolo těchto skupin a pro sobotu bylo odehráno.

V neděli ráno první kolo začínalo v 8,30 a tak čas na regeneraci nebyl nejdelší. Každé z družstev odehrálo na turnaji 8 kvalitních zápasů a skvělý průběh turnaje nemohla narušit ani 10-ti minutová sprška v posledním kole. Po spočítání tabulek došlo k předání cen, kterého se ujal pan Bohumil Bernášek, zastupitel Pardubického kraje.

Po vyhlášení výsledků se děvčata a jejich trenérky a trenéři rozjeli ke svým domovům a sedm statečných, zůstalo na úklid areálu. Tedy alespoň Ti z nich, kteří ještě po třídenním maratónu našli dostatek sil. Je škoda, že alespoň na úklid se pár dobrovolníků nenajde, protože v průběhu turnaje jich přišlo poměrně dost.

Takže jdeme chválit všechny, kteří nám pomohli s přípravou turnaje, všechny borky a borce z kantýny, kteří sluneční paprsek za dva dny neviděli, dále všechny rozhodčí jak profíky, tak i naše místní. Zametače a stříkače kurtů. Obrovský dík patří zapisovatelkám a zapisovatelům, kteří zmákli celý turnaj na jedničku! Prostě všem, kteří si našli čas a pomohli nám...

Poslední poděkování patří městu Lanškrounu, za podporu našeho volejbalového oddílu.

Fotečky: http://vklanskroun.rajce.idnes.cz/31._rocnik_Turnaje_zakyn_Lanskroun_3._-_4._6._2017/

http://vklanskroun.rajce.idnes.cz

 

1

Lanškroun A

2

Česká Třebová

3

Olymp Praha B

4

Hradec Králové

5

KCM Pardubice

6

Rychnov n/K A

7

RD 2004 D

8

RD 2004 C

9

RD 2004 E

10

ZŠ Mikulova

11

Sokolov

12

RD 2004 B

13

Dolní Újezd

14

Olymp Praha D

15

Moravská Třebová

16

RD 2004 A

17

Svitavy

18

Lanškroun B

19

Žichlínek

20

Rychnov n/K B

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny