Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes56
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden5525
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc22117
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931913
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Seznamte se s 9. nejlepším týmem mladších žákyň v ČR

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

O prodlouženém víkendu jsme se vydali na finále Mistrovství ČR do Uherského Hradiště, kde jsme měly poměřit naše síly s 15 nejlepšími týmy v ČR. 

 Byly jsme nalosovány do skupiny s Frýdkem- Místkem, Kralupy a Olympem Praha, jak vyplyne z pozdějšího, byla to docela těžká skupina, ale na to se nedá vymlouvat...Kralupy a Olymp si to v konečném pořadí rozdaly o bronzovou medaili.

K prvnímu zápasu jsme nastoupily proti Kralupům. Tradičně naše obavy, strach , který nám svázal ruce i nohy a my prakticky nepředvedly nic z toho, co umíme a proto nás soupeřky přehrály vcelku jasným výsledkem 0:2.

Druhými soupeřkami nám byly hráčky Olympu Praha. I toto utkání nebylo to pravé, hra nám opět nesedla, jak měla, není možné říci, že jsme hrály špatně, ale ne a ne se dostat do naší hry a tak i tento zápas skončil prohrou 0:2.

K třetímu zápasu jsme nastoupily proto s odhodláním prostě soupeřky z Frýdku porazit, což se nám bezchybnou hrou povedlo a soupeřky jsme smetly jasným výsledkem 2:0. Tím pro nás skončil den první 3. místem ve skupině a to pro nás znamenalo, že si zahrajeme o celkové 9.-16. místo.

Další den jsme vstoupily opět do čtyřčlenné skupiny, kde na nás čekala družstva Frýdku, Karlových Varů a České Třebové, s nimiž jsme zahájily. Boj to byl urputný, ale dokázaly jsme zvítězit v tiebreaku. Poté následovaly Karlovy Vary. Náš vynikající, bezchybný výkon nám přinesl vítězství 2:0. A to pro nás znamenalo 1. místo v této skupině, které nás katapultovalo k bojům o 9.-12. místo. Dalšími soupeřkami pro nás byly děvčata z Nového Veselí. Opět náš parádní výkon, i když druhý set jsme vlastními chybami prohrály, ale tiebreak přinesl naše vítězství.

Tím bylo určeno, že si zahrajeme o 9.-10. místo s pořádajícím Uherským Hradištěm.Po nervy drásajícím souboji jsme vyhrály i toto utkání, a to v tiebreaku. Takže v celkovém pořadí jsme se umístily na 9. místě.

Výše uvedené umístění je obrovským úspěchem pro tento tým. Nezbývá než děvčatům za úspěšnou reprezentaci  a odvedené výkony složit velkou poklonu - děkujeme každé z Vás...

Sestava: Maky Pavlasová, Mája Klabanová, Bára Kačerovská, Simča Habigerová, Sabča Šilarová, Kája Jansová, Valča Švecová, Míša Jarošová, Áďa Martincová, Terka Tulisová 

Fotečky: http://vklanskroun.rajce.idnes.cz/MCR_Uherske_Hradiste_-_mladsi_zakyne_9._mistecko/

http://vklanskroun.rajce.idnes.cz/

Tabulky: http://old.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=9287

              : http://old.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=9306 

              : http://old.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=9312

              

              

 

mladsi-zakyne-20170506-MCR-uherske hradiste-spol.foto1 mladsi-zakyne-20170506-MCR-uherske hradiste-spol.foto

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Mladší žákyně

mladsi-zakyne-soupiska-mala-2020-2021