Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes133
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5293
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21885
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931681
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Před domácím publikem proti Kerharticím

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

Dne 14. 1. 2017 jsme odehráli náš první zápas po vánočních prázdninách. Hráli jsme v domácím prostředí v lanškrounské hale Na Střelnici a jako soupeř proti nám stál tým Kerhartic.

První zápas začal klasicky v 10 hodin a hned od prvního okamžiku bylo vidět, že nás čeká těžký boj. Do prvního setu vstoupil lépe soupeř a vyhrál 25:20. Druhý set už se nám vydařil lépe a s 11ti bodovým náskokem jsme ho také dotáhli do konce. Nakonec set skončil 25:14 pro nás. Poté bohužel následovali dva ztracené sety, kde se nám nedařilo. Příjem nebyl špatný, ale na síti nám nic nevycházelo a nemohli jsme se dostat přes dobré soupeřovi bloky. Také proto jsme tyto sety prohráli 26:24 a 25:21. Po hodinové pauze jsme o půl 1 začali druhý zápas. Vstupovali jsme do něj se zdravou naštvaností, protože jsme soupeři nechtěli nechat už ani jeden bod do tabulky. První set jsme vyhráli 25:17 a doufali jsme, že ranní špatnou hru jsme nechali za sebou. Bohužel v dalších setech se nám zase začala lepit smůla na paty a soupeř nás přehrával, kde jenom mohl. V poli jsme měli chaos a na síti byl soupeř lepší. Další sety pro nás skončili prohrou 25:23, 25:18 a 25:19. Ukázalo nám to, že máme po pauze rozhodně co dohánět a jestli se chceme poprat o nejvyšší příčky tabulky, musíme začít pořádně makat. Nakonec bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří se na nás přišli podívat a za fandit. Sestava: Dominik Stasiowski, Michal Rybář, Standa Musil, Vláďa Čajka, Petr Matějka, Lojza Koudelka, Dominik Joza, Kuba Pfeifer, Jirka Záleský, Vojta Hejl a Ivoš Polášek.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny