Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes18
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5178
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21770
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931566
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Z Letohradu vezeme 6 bodů!

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

 

Poslední zápas před vánoční přestávkou jsme sehráli v nedalekém Letohradě netradičně až od 12 hodin. Po jednom skalpu v Litomyšli jsme chtěli pokračovat na vítězné, a hlavně pohodové vlně. Cíl bylo získat 6 bodů.

Do prvního zápasu nastoupil po delším zranění Stanley a na jeho hře se to nijak neprojevilo. Začali jsme soupeře tlačit skvělým a přesným útokem. První set byl celý v naší režii a vyhráli jsme ho poměrem 25:13. Začátek druhého setu byl podobný jako set předchozí. Pak ale přišla série nepřesností na příjmu a na útoku a soupeř rázem odskočil. Po vyburcování jsme manko stáhli, koncovku druhého setu nepustili a celý set vyhráli 25:23. Ve třetím setu jsme chtěli soupeře co nejdříve zaříznout. To se nám dařilo a na lavičce již byli nažhavení mlaďáci skočit do hřiště. Po zkaženém bodu měl do hry naskočit Ivoš, ale to by nesměl mít Jirka sérii 15 bodů na podání. Třetí set jsme vyhráli jasným výsledkem 25:9 a celý zápas tak 3:0!

Po krátké pauze a nezbytném občerstvení jsme naskočili do druhého zápasu se stejným nadšením a odhodláním jako v prvním. Lukeše vystřídal Ivoš. Stanley se ujal role kouče a Vojta šel pinkat. Po drobných nepřesnostech na začátku prvního setu jsme soupeře celý zápas nepustili do hry. Ve stoprocentním výkonu z prvního zápasu pokračoval Koudy (až na ty zkažená podání po tajmu = pína). Ve druhém setu vyšel tah vystřídat Joziče na servis a ten se odměnil skvělou sérií a celý set dopodával. Třetí set a zároveň celý zápas jsme si užívali náš volejbal a panovala skvělá nálada na hřišti i na lavičce. Druhý zápas jsme opět zvládli skvěle a vyhráli jasným poměrem 3:0!

V tabulce krajské soutěže jsme nyní na druhém místě. Jestli i na tomto místě přezimujeme, bude záležet na výsledcích Chocně. Každopádně to byla vydařená půlka sezóny a v té druhé se budeme snažit vyhrát ještě více zápasů. Čeká nás 5 domácích zápasů a budeme rádi za každou podporu!

 

Lanškroun - Letohrad     3:0 (13, 23, 9), 3:0 (20, 12, 13)

 

IMG 0406

  

Sestava:

Horní řada zleva: Lukeš, Kuba, Koudy, Ivoš, Jozič, Peťan

Spodní řada zleva: Rybář, Čabas, Vojta, Stanley, Jirka       

 

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny