Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes31
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5191
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21783
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931579
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Jubilejní 30. ročník turnaje starších žákyň je za námi.....

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

První červnový víkend byl na volejbalových kurtech odehrán 30. ročník tradičního turnaje starších žákyň. Přihlásil se rekordní počet 24 družstev a bylo jasné, že pořadatele čeká i vzhledem k předpovědi počasí nelehký úkol.

Naštěstí pořádáme tento turnaj v obdobné sestavě již více než 10 let a tak přípravy probíhaly podle plánu tak, aby v sobotu ráno bylo vše připraveno. A tak se také stalo. Na děvčata, která se sjela z celé republiky čekaly vzorně připravené kurty, z kantýny se linula vůně čerstvě připravených jídel a rozhodčí a zapisovatelé byli připraveni na svých místech.

Turnaj začal prvními zápasy v základních čtyřčlenných skupinách, ve kterých se rozhodovalo o nasazení do skupin semifinálových. Turnaje se zúčastnilo i 5 družstev reprezentace dívek ročníku 2002 a jejich áčko vyhrálo skupinu A. Skupinu B ovládly děvčata Olympu Praha, céčko vyhrály děvčata z repre „B“. Ve skupině D měla tři družstva stejný počet bodů a z prvního místa postoupila děvčata z Rychnova nad Kněžnou. Skupina E měla jasného vítěze, a to domácí lanškrounská děvčata z „A“ týmu před Hradcem Králové a Uherským Hradištěm. V poslední skupině F vyhrálo družstvo repre D.

V semifinálových skupinách se započítávaly výsledky ze základních skupin a děvčata tak odehrála zápasy se soupeřkami ze skupin podle umístění. To už bylo odpoledne a značný počet tie-breaků lehce protáhl program celého turnaje. Odpolední přeháňka navíc znemožnila hrát na dvou kurtech a tak byl program zápasů ukončen po 18 hod.

Zápasy se dohrávaly v neděli opět za krásného slunečného počasí, kdy odpočatá děvčata posilněna výbornou snídaní nastoupila o půl deváté na kurty a bojovala o co nejlepší umístění do závěrečných zápasů o umístění. V posledním kole přerušil ještě na 10 minut celý turnaj déšť, ale to bylo z jeho strany všechno.

Celý turnaj skončil úspěchem reprezentačních výběrů. Lanškrounská děvčata skončila ve své skupině na skvělém druhém místě a zahrála si o celkové třetí místo, ve kterém bohužel o pár míčů prohrála s reprezentačním výběrem.

Obrovský dík patří všem organizátorům jak v kantýně, tak na hřištích, všem rozhodčím a desítkám zapisovatelů. Prostě všem, kteří se na turnaji podíleli.

 

 

1

RD 2002 A

2

RD 2002 D

3

RD 2002 E

4

Lanškroun A

5

Slavia Hradec Králové

6

RD 2002 B

7

Rema Rychnov n/K

8

Olymp Praha "A"

9

VSK Baník Sokolov

10

Sokol Česká Třebová

11

TJ Svitavy B

12

Lanškroun B

13

RD 2002 C

14

TJ Svitavy A

15

Slovan Uherské Hradiště

16

Sokol Třebechovice

17

Junior Brno A

18

Volejbal Přerov

19

Olymp Praha "B"

20

Sokol Jehnice

21

VK Litomyšl

22

Junior Brno B

23

Sokol Dolní Újezd

24

Slovan Moravská Třebová

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny