Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes19
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5179
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21771
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931567
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Po dvou vítězstvích v Pardubicích jsme stále ve hře o druhé místo

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

První březnovou sobotu jsme vyrazili do krajského města perníkářů- Pardubic. Jeli jsme třemi auty pod vedením zkušených trenérů Standy Musila a Radka Janische. V nádherné Sokolské hale jsme dali párek v rohlíku zrovna, když naše ženy proti Pardubicím dohrávaly.
Do prvního zápasu jsme nastoupili ve složení: smeč- Pája a Stašák, blok- Ivoš a Lukes, účko: Lojzik, náhra: Stanley, libero: Víťa.

Jak už je na první pohled znatelné, tak chyběl náš kapitán, známý roztahováním rukou ve stylu medvěda- Michal Rybka. Jeho pozici důstojně obhájil další zarostlý borec našeho celku- Pavel Matějka. Nástup do utkání téměř v každém setu začínal prohrou a následným dotahováním Pardubického celku. I přesto jsme dokázali převálcovat Pardubice především hrou na síti a první zápas vyhrát v poměru 3:1. Poměrně dlouhou pauzu jsme využili k návštěvě místní restaurace, kde jsme se výborně najedli. Následně jsme šli hrdě podpořit naše ženské áčko. Holky byly očividně potěšeny naši angažovaností a jejich dravost se nadmíru zvedla a předvedly pěkný volejbal. I když nakonec soupeřkám podlehly, tak u nás mají palec nahoru. Bylo se opravdu na co koukat.
Do druhého zápasu jsme nastoupili poněkud svižně a soupeře zatlačili až na 2:0. Poté se trend obrátil a pardubickým se povedlo úplně všechno, na co šáhli. Začali jsme se přizpůsobovat hře soupeře, který nás dovedl až do tiebreaku. Bezmoc a hustá atmosféra panovala v týmu i při změně stran při stavu 8:4 ve prospěch Pardubic. Zaměřili jsme se na náš útok a jistou hrou z kůlu postupně válcovali našeho soupeře. Jak mávnutím kouzelného proutku jsme nakonec vyhráli zápas a obhájili naši pozici na dvorci. Celkově musíme určitě hodnotit zápas pozitivně. Získali jsme pět bodů z celkových šesti. Nabrousili jazyky na Choceň, kde doufáme, že nás podpoří velká fanouškovská základna!

Sestava: Pavel Matějka, Standa Musil ml, Ivoš Polášek, Matěj Poláček, Lukáš Marek, Lojza Koudelka, Dominik Joza, Jakub Pfeifer, Filip Janisch, Víťa Šudák a Dominik Stasiowski. Trenéři: Standa Musil a Radek Janisch

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny