Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes426
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden5895
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc22487
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6932283
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Ženy A: VO TJ Lanškroun - TJ Sokol Letovice A

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

VO TJ Lanškroun - TJ Sokol Letovice A

                         3  :  0 (22, 16, 22)

                         3  :  0 (21, 21, 28)

Poslední den ledna, neděli 31 jsme strávily opět volejbalově. Tentokrát se zápas odehrával v poněkud méně komfortních podmínkách tělocvičny Zemědělské školy Lanškroun.

Na domácí půdě jsme přivítaly hráčky klubu TJ Sokol Letovice A a odehrály jsme 21. a 22. kolo volejbalové soutěže žen KPI. Na počátku utkání bylo znatelné, že hráčky obou týmů si potřebují přivyknout na stísněné herní prostory, jakmile se tak stalo znatelně ubylo míčů hraných do stropu a hra se mohla alespoň trochu rozproudit. To bohužel tak úplně nevyšlo a oba zápasy se tedy nesly spíše v poklidnějším duchu. Domácí hráčky po většinu utkání držely kontrolu nad vedením, ale výkon to nebyl nějak přesvědčivý (tedy na družstvo, které je momentálně na čele tabulky). Místy byla hra opravdu svižná a koukavá, ale tyto světlé okamžiky zastiňovaly naopak pasáže zcela bez života, ve kterých zbytečně docházelo ke snižování náskoku a následnému nebezpečnému stavu v koncovkách jednotlivých setů. Zvláště infarktový byl potom poslední set druhého zápasu, který jsme nechaly vyhrotit až do stavu 30 : 28.

I přes některé zbytečné, nevynucené chyby však můžeme být s výsledkem obou zápasů spokojené, neboť si odnášíme plných 6 bodů a Lanškroun tedy i nadále zůstává lídrem tabulky KPI žen.

 

Závěrem se také sluší poděkovat všem fanouškům, kteří nás chodí pravidelně podporovat a přišli i tentokrát, do těchto polních podmínek. A Vy co jste si nechali ujít naše zápasy na Zemědělce (kde májí fanoušci jedinečnou šanci být zapojeni do hry a k hráčům mají opravdu blízko :) ) nezoufejte a zastavte se nás podpořit na dalších zápasech, rádi Vás uvidíme v hale Na Střelnici, protože volejbal to není jen sport to je životní styl :).

 

Sestava: Hana Šebrlová, Martina Pluhařová, Jana Drozdová, Klára Vlčková, Kristýna Fišerová, Markéta Jelínková, Veronika Svatoňová, Petra Marková, Hana Hájková, Sabina Roubalová.

 

Volejbalu zdar!

    

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny