Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes60
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden5529
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc22121
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931917
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Mladší žákyně opět v jednom kole...

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V sobotu 5.12. holky odehrály další kolo KP Pardubického kraje mladších žákyň. Tentokrát jsme to neměli daleko, přesunuli jsme se pouze na Zemědělku, kde jsme hráli úplně poprvé.

První zápas nás čekalo družstvo Žichlínku. V této soutěži se mohlo poprvé podávat vrchem a některá naše děvčata toho ke své velké radosti hned využila a přineslo to zasloužené body. Zápas měly celou dobu pod kontrolou a dotáhly ho do vítězného konce 25:10, 25:8.  

Po přestávce jsme hrály proti družstvu Pardubic, které po minulém kole „spadlo“ ze skupiny A. Naše děvčata jako vždy nastoupila s jistým respektem či spíš obavami, které se ale postupně s přibývajícími body rozplynuly. Dařilo se vše - příjem, nahrávka, smeče i již zmiňované vrchní podání. Odměnou byla výhra 25:18 a 25:22.

Třetí poslední zápas s Dolním Újezdem v 1. setu probíhal též, dá se říci hladce. Vyhrály jsme ho 25:19. V setu druhém nám trenérům holky připravily trošku infarktové situace. Set druhý se převaloval z bodu na bod, ale v koncovce byly naše holky úspěšnější a dotáhly ho do vítězného konce 30:28.

A tímto parádním setem se potvrdilo naše 1. místo ve skupině B a pro kolo příští již v Novém roce nastoupíme ve skupině A.

Sestava: Míša Jarošová, Sabča Šilarová, Terka Tulisová, Bára Kačerovská, Maky Pavlasová, Nela Tarešová, Valča Švecová, Simča Habigerová. Mája Klabanová

 

Jako kdybychom toho neměli málo, v neděli jsme vyrazili do Šumperku k dalšímu kolu tentokrát Olomouckého kraje. Tam jsme nastoupili v nejlepší skupině, tedy skupině A, kde na nás čekala družstva Moravské Třebové, České Třebové, Šumperku a Prostějova.

V této skupině se nám moc nedařilo, hra se s předešlým dnem srovnat nedala, i když soupeřky zde byly kvalitnější. Ale alespoň k jednomu vyhranému zápasu chyběl kousek štěstí. Skončily jsme na pátém místě a pro příští kolo nás čeká hra ve skupině B.

Výsledky byly následující: LA – Česká Třebová 17:25, 14:25, LA – Šumperk 14:25, 12:25, LA – Moravská Třebová 17:25, 25:23, 15:17, LA – Prostějov 20:25, 18:25.

Sestava:    Míša Jarošová, Sabča Šilarová, Terka Tulisová, Bára Kačerovská, Maky Pavlasová, Valča   Švecová, Simča Habigerová. Mája Klabanová

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Mladší žákyně

mladsi-zakyne-soupiska-mala-2020-2021