Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

4. volejbalový ples

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 11, průměr je 5.00)

Tak máme za sebou další volejbalový ples. Po dlouhých a náročných přípravách to v pátek 30.1.2015 vypuklo... I když se na účasti podepsala chřipková epidemie (jen v pátek se kvůli nemoci odhlásilo asi 20 lidí), bylo stále relativně plno a po roce jsme se opět mohli potkat upravení, oblečení do rób a obleků, učesaní, navonění - zkrátka starý hadry a antuka zůstaly venku :-).

Hned na začátku plesu jsme poprosili kluky z kapely ReGen, aby nám zahráli něco ze svého repertoáru. Ohlasy na jejich písničky byly velice pozitivní a tak chci čtenáře tohoto článku poprosit, aby pro kluky hlasovali v soutěži o předkapelu skupiny Citron zde. Více o soutěži a samotné skupině naleznete na jejich stránkách. Jakmile si kluci zabalili aparaturu, bylo přistoupeno ke slavnostnímu zahájení. Bohužel nás však zradila technika, jak už to v těchto případech někdy bývá... Byla to pro nás účinkující docela prekérní chvilka, ale i přes některé nehezké a nepovzbudivé hlášky z řad návštěvníků plesu se klukům podařilo zvuk z projektoru a počítače nakonec přemluvit a tak jsme mohli spustit miniprojekci o jednotlivých dospělých týmech VO TJ Lanškroun. Těm trpělivým se moc omlouváme, těm křiklounům bych chtěl říct, ať si někdy zkusí něco udělat !!! Nakonec jsme se snad všichni zasmáli a ples mohl pokračovat. A pokračoval... Nejprve vystoupením dvou mladých tanečníků z taneční školy p. Bílka a poté již naší stálicí, taneční skupinou Juicy. Pak už Miloš Kotas pustil maraton písniček od dechovky až ke Kabátům a tak jsme všichni důkladně zapařili! Ti nejvytrvalejší končili po půl páté ráno.

K jídlu jsme podávali hovězí svíčkovou, vepřový špalek s variací knedlíků a zelím a kuřecí flamendr. Jídlo bylo super, za což děkuji mým rodičům, kteří jej dva dny pro návštěvníky vařili a připravovali. Celá obsluha za barem - Ríša Nosek, Kačka Kadláčková, Petra Kovaříková a Míša Šolcová byla super, za což jim patří díky.

Děkujeme i Jirkovi Dušánovi za fotografování, Martinovi Minářovi za dopravu, Lukášovi Vávrovi a Ondrovi Zemanovi za pořadatelskou službu a mnoha dalším, kteří nám s plesem pomáhali. Děkujeme i všem sponzorům, bez kterých bychom žádný ples pořádat nemohli. Jste super a prosíme, zachovejte nám přízeň....

Když jsme včera všechny prostory uklízeli, nebylo po tom přípravném maratonu moc chuti a energie na další plánování, ale to v průběhu roku snad opadne a možná se uvidíme na v pořadí již pátém volejbalovém plese.


DÍKY, ŽE JSTE PŘIŠLI.....

P.S. V průběhu dalších dní sledujte naše stránky, objeví se na nich fotografie z plesu a jednotlivé miniprojekce mužských a ženských družstev.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny