Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes153
mod_vvisit_counterVčera1244
mod_vvisit_counterTento týden3879
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc20471
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6930267
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Ženy B KP I - Svitavy

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 7, průměr je 4.86)

V sobotu jsme odjely k poslednímu zápasu první půlky soutěže do nedalekých a zatím suveréně prvních Svitav. Nedělaly jsme si žádné ambice, chtěly jsme si jen dobře zahrát a po zápase si chvíly posedět a pokecat u Staňky na Knoflíku.

Začátek nás ale velmi překvapil a tím spíš zřejmě i naše soupeřky. Na podání začala "Mářa" a my vedly 9 : 0. Soupeřky nebyly schopni  vrátit příjem. To nás nastartovalo a i když to pak nebylo jednoduché, soupeřky nás dohnaly a všechny sety pak byly velmi vyrovnané s rozdílem maximálně dva body,  podařilo se nám vyhrát v tie-breaku, což byl výborný výsledek a úspěch. Nálada v šatně byla díky tomu výborná a my se mohly po hodinové pauze těšit na další zápas. Ten jsme nezačaly vůbec dobře. Jako kdyby jsme měly prvním zápasem splněno, hra byla velmi pasivní a odevzdaná. Byla to škoda, protože soupeřky se nijak nezlepšily, ale my dělaly zbytečné chyby a úplně odešel útok. Ve třetím setu se hra zlepšila a opět jsme to byly my. Vyhrálo se a  začaly jsme bojovat. Čtvrtý set se prohrál, ale to už nás nemusí mrzet, protože hra byla pěkná. Zabrat o jeden set dřív, mohlo to být ještě jinak, ale s tím už nic neuděláme.

Takže všem volejbalovým příznivcům, za ženy "B", přeji krásné a klidné svátky.  Ať máte plné stoly, plná břicha a plné peněženky :-)). A taky  hodně a hodně zdraví, ať se můžeme co nejdéle potkávat v našem druhém domově - tělocvičně.

Sestava: Šebrlová, Pluhařová, Jehličková, Hájková, Křivková, Marková, Zachařová, Macháčková.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Ženy B

zeny-c-soupiska-2012-2013

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný