pivoSlužbu tento týden má Lukeš a Koudy pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes959
mod_vvisit_counterVčera3681
mod_vvisit_counterTento týden6100
mod_vvisit_counterMinulý týden9507
mod_vvisit_counterTento měsíc13686
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6923482
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Mistrovský zápas 23.11. 2014 Boskovice

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 5.00)

V neděli 23.11. se uskutečnilo 5. kolo krajského přeboru juniorů. Našimi soupeři byli junioři z týmu Minerva Boskovice.

Všichni vyspaní do růžova jsme ráno v 8 hodin vyrazili do Boskovic, do města nám všem moc dobře známým nezapomenutelným zážitkem. Místní rozhodčí, zvaný jestřabí očko, vidí i pouhým okem neviditelné. Poslední zápas, který jsme s Boskovicemi odehráli jsme vyhrávali 2:0 na sety a dokázali prohrát 2:3 díky neuvěřitelné bystrosti pana rozhodčího, který zahlídne i vířící se prach na podávací čáře. Nyní tomu bylo velice podobně.

Utkání nezačalo slibně, hned v prvním setu jsme prohrávali 2:8 bylo pro nás obtížné "složit" balon. Trenér tuto počáteční krizy zastavil hned prvním Time outem. Oťukli jsme si jejich hru, rozebrali situaci a udeřili. Bylo ihned srovnáno na 8:8. Nějakou chvíli jsme se tahali, až do stavu 15:15 kdy se to zlomilo a my začali mít navrch a dovedli první set do vítězného konce. První set jsme zakončili 25:19. 

Druhý set. Náš malý "comeback" na začátku prvního setu nás nakopnul a umožnil nám tak uděřit po druhé. K druhému setu není ani snad moc co dodat, kluci z Boskovic nevěděli jak se nám dostat pod kůži. Pár vytlučených bloků, či nevybraných smečí nás nezastavilo. Druhé dějství tohoto zápasu skončilo opět vítězně a to za stavu 25:16.

Trenér nám připomněl, že nesmíme polevit, už jednou se nám zde podařilo prohrát zápas ze stavu 2:0 (viz druhý odstavec). Možná to byla chyba to připomínat, protože pauza jako kdyby Boskovickému týmu navrátila všechny síly. Hra už nebyla tak jednoznáčná jako v druhém setu a se soupeřem začal velký souboj. Celý set jsme se tahali bod po bodu. Pro nás to mohl být vítězný set celého zápasu, pro soupeře naděje na otočení zápasu. Rozhodčí jako kdyby si vzpomněl na své bystré oči a začal přehlížet důležité chyby juniorů z Boskovic. Aspoň že je možnost dát "nový" balon. Bohužel pan rozhodčí si nedal říct a "nových" balonů bylo opravdu hodně. Třetí set jsme ztratili za stavu 22:25. 

Boskovičtí se chopili své naděje a po dalším dlouhém setu plným spoustu "nových" míčů vyhráli opět 22:25.

Závěř celého utkání, tie-break. Spousta z nás nebyla ve své kůži. Historie se začíná opakovat. Boskovičtí nastoupili do poslední zkráceného setu dost nekompromisně. S hezkým náskokem 6 bodů (opět 2:8) se uvolnilo napětí v jejich týmu a my toho ještě zkusili využít. Snažili jsme se vrátit do zápasu. Vyrovnali jsme na 9:9 ale soupeř opět zabral. Tie-break skončil vítězně pro tým Minerva Boskovice. Poděkovali jsme panu rohodčímu zá "nové" míče a odešli s hanbou do šaten.

Konec zápasu, stav 2:3. 

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Junioři

juniori-soupiska-mala-2018-2019