Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1420
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden8819
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc25411
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935207
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

KP kadetů

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

Zápasy 9. kola Lanškroun - Pardubice

Zápasy 9.kola s Pardubicemi jsme odehráli v Lanškrouně na Hale Na Střelnici.
V důsledku velké marodky se nás sešlo sedm hráčů. Navíc nahrávače, Dominika Stasiowského, který ve stejnou dobu nastupoval v České Třebové v 1.lize juniorů, nahradila posila z České Třebové, Lukáš Vašina. Do zápasů jsme tedy nastupovali se smíšenými pocity, jak se nám povede proti mužstvu, které je v tabulce před námi.
Na začátku  prvního zápasu jsme však nenechali nic náhodě a vybojovali jsme první set v poměru 25:22. Posíleni úspěchem jsme urvali i druhý set, poměrem 25:17. Dařil se nám servis i útok . Bohužel třetí set jsme trochu usnuli na vavřínech, ztratili koncentraci a prohráli snadno 25:16.
Čtvrtý set byl již vyrovnaný / 25:23 / a nakonec jsme se radovali z vítězství v setu i v celém zápase 3:1 .
Do druhého zápasu jsme nastupovali sice mírně unaveni, přesto odhodláni zopakovat vítězství. I když jsme na soupeře "vlítli" hned od začátku,
soupeř se bránil a přes náskok sedmi bodů jsme nakonec byli rádi, že jsme vítězství v setu potvrdili / 25:22 /.
Druhý a třetí set jsme se však dostali do krize a bylo to vidět na výsledku. Oba sety jsme po bitvě prohráli / 23:25, 18:25 /.
Nechtěli jsme se však smířit s prohrou a tak jsme začali opět bojovat a čtvrtý set jsme vydřeli v poměru 26:24.
Rozhodnout měl tedy timebreak . Začali jsme dobře a strany měnili se skórem v náš prospěch 8:7. V koncovce jsme však neunesli tíhu zodpovědnosti a nakonec prohráli timebreak 10:15 a tím i celý zápas 2:3.
Na závěr je třeba konstatovat, že lanškrounští kadeti předvedli velice slušný výkon. 
Jen je škoda, že nepřišel dříve. Mohli jsme se v tabulce nalézat někde vepředu.
Možná by přišlo i více diváků. Podporu publika by si kadeti určitě zasloužili. Bylo na co koukat. 

Zápasy 7. kola Lanškroun - Choceň
Odložené zápasy 7.kola s juniory z Chocně jsme sehráli 2.3. ve volejbalové hale v Chocni. 
Opět se nás sešla hrstka hráčů, Vojta Tecl, Ivo Polášek, Matěj Poláček, Martin Jílek, Dan Rossler. Lavičku jistil navíc Dominik Joza, který byl však po nemoci, takže sloužil jen jako případná záloha. Nechyběl  však již náš nahrávač Dominik Stasiowski. Nemohla se zúčastnit naše posila z České Třebové Lukáš Vašina, místo něho však na bloku nastoupil jeho kolega František  Stránský.
Byli jsme tedy zvědavi, jak se nám v nové sestavě povede proti juniorům z Chocně. Ačkoliv se nám většinou první set v zápase nedaří, opak byl pravdou. Deklasovali jsme soupeře v poměru 25:13.Překvapili jsme soupeře, kterému se v prvním setu vůbec nedařilo. Bohužel jsme překvapili i sami sebe a v dalších dvou setech jsme nedotáhli koncovku a prohráli dvakrát 24:26.Poslední set jsme soupeři odevzdali a prohráli 19:25 a tím i celé utkání 1:3.                                                Byla to škoda, protože jsme byli po většinu času lepším mužstvem.                                                                                   S touto vidinou jsme nastupovali do druhého zápasu.                                                                                                           Soupeř se však nenechal lehce zaskočit a začala bitva. V prvním setu pro nás vítězně 25:23. Ve druhém setu soupeř kontroval a vyhrál 21:25. Nechtěli jsme nechat nic náhodě a třetí set vyhráli 25:17. Čtvrtý set nastala opět bitva, která, s přispěním rozhodčího, skončila vítězně pro družstvo Chocně 22:25. O všem musel rozhodnout "timebreak". Chtěli jsme moc vyhrát a možná proto jsme měnili strany pro nás za nepříznivého stavu. Po chvíli jsme již prohrávali o čtyři body. Trenér si vzal "time" a to nás opět nakoplo a srovnali jsme zápas na 13:13. Bohužel závěr patřil opět soupeři a vyhrál poslední set 13:15. Celkově jsme tedy prohráli 2:3.                                                                               Na závěr nutno konstatovat, že ačkoliv jsme nevyhráli, předvedli jsme výkon, za který se nemusíme stydět.                                                       Byl to krásný volejbal ! Jenom škoda, že forma přišla až nakonec soutěže.                                                                                                            Na druhou stranu věřme, že se blýská na "lepší časy". Kluci, vydržet !     
Mgr. Martin Joza
Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadeti

kadeti-soupiska