Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes2757
mod_vvisit_counterVčera1176
mod_vvisit_counterTento týden6696
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc4775
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6914571
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Muži Lanškroun B na půdě Poličky nezklamali....

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 4.50)

Lanškrounští volejbalisté odehráli v sobotu druhé kolo krajského přeboru v Poličce.

První set nasvědčoval tomu, že zápas skončí stejně jako v loňském roce, kdy domácí bez větších problémů zvítězili v obou utkáních.I nyní se ujali hned v úvodu zápasu vedení a lanškrounští stále dotahovali nepříznivé skóre. Až v polovině setu se stav srovnal a zlepšila se také hra lanškrounských borců. Ti měli v závěru setu 4 setboly, ale stále se nedařilo dotáhnout set do vítězného konce. Set nakonec skončil po dramatické koncovce vítězstvím hostů z Lanškrouna poměrem 29:31. Druhý set byl také vyrovnaný, ale tentokrát s lepší koncovkou hráčů Poličky.

Začínalo se tedy od začátku a tentokrát se vedení hned v úvodu setu ujali lanškrouňáci a stále si drželi několika bodový náskok a ten také dotáhli až do koncovky setu. Čtvrtý set byl kopií toho třetího a tak celý zápas skončil poměrem 3:1 pro Lanškroun. Jen málokdo čekal, že by zápas probíhal tak jednoduše a že zrovna z Poličky, která vloni skončila v soutěži na třetím místě povezeme cenné body. Cíl tak byl splněn a v tomto duchu také začal druhý zápas. Lanškrounští nezachytili nástup ani v jednom setu a stále jen dotahovali náskok Poličky. Nedařilo se hrát tak bojovně a kolektivně jako v zápase prvním a po mnoha chybách lanškrounští odešli z kurtu tentokrát poraženi. I tak odjížděli domů spokojeni, protože bilance tří vítězství ze čtyř zápasů na úvod sezony je výborná. Lanškrounským tak patří čelo tabulky celé soutěže. Příští týden mají volejbalisté Lanškrouna volno a 20.9. se utkají na domácích kurtech s TJ Jiskrou Ústí nad Orlicí.

 

Muži B v Poličce

 

Sestava: Němec Tonda, Svatoň Jan, Adam Richard, Kačerovský Martin, Kuběnka Zdeněk, Dařílek Pavel, Poláček Pavel, Špatenka Martin, Langer Martin, Janků Radek

Pro komentování se přihlas
  • Host (Kuba)

    Permalink

    Děkuji za opravu. :-)

  • Host (Kuba)

    Permalink

    Ještě taková malá drobnost. Ta naše fotka pod článkem je sice pěkná, ale nevím proč když kliknu na fotku, objeví se dole název "muži B polička". Trošku divný ne, když jsme z LA. :unsure:

  • Host (Maty)

    Permalink

    Jo,jo kalili... :P

  • Host (Kuba)

    Permalink

    Chtěl bych dodat, že největší pozitivum bylo, že jsme se sešli po dlouhé době (možná poprvé) v plném počtu, tj. 10 hráčů, a že jsme si opravdu pěkně zahráli a ani jsme se moc nehádali. :sad: :-x :woohoo: Odjížděli jsme z Poličky s pocitem dobře odvedené práce a někteří na ten zápas jen tak nezapomenou. Prostě krásná a pohodová hra.