pivoSlužbu tento týden má Ricci, Jenny, Dáša pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1936
mod_vvisit_counterVčera721
mod_vvisit_counterTento týden5189
mod_vvisit_counterMinulý týden7454
mod_vvisit_counterTento měsíc20099
mod_vvisit_counterMinulý měsíc197978
mod_vvisit_counterVše7168552
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Muži prohráli důležitá utkání v České Třebové

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

 

Na další zapas jsme vyrazili netradičně v neděli 10.2. do nedaleké České Třebové. Jelikož oba týmy sídlí ve spodní části tabulky, očekával se kvalitní boj o cenné body.

Po tradičním fotbálku na zahřátí a rozpinkání nám trenér sdělil pár rad, sestavu a šlo se na palubovku. První set nikdo nikomu nechtěl nic nechat zadarmo takže se rozhodlo až v koncovce, kterou vyhrála ‘‘ostravská“ šestka (25:22). V druhém setu nás soupeř tlačil kvalitním servisem a dobrou prací v poli, prohráváme jej poměrem (25:12). Ve třetím setu se naše hra zvedla, začalo se nám více dařit jak v poli tak na útoku a i po pár neshodách s rozhodčími vyhráváme (23:25). Tuto hru jsme si přenesli do čtvrtého setu, ubrali chyby na podání a za hlasitého povzbuzování Lanškrounských fandů, kteří nás přijeli podpořit, vyrovnáváme stav setů na 2:2 (20:25). Pátý rozhodující set byl nahoru dolu a strany se měnily za stavu 8:7 pro soupeře. Bohužel po další chybě rozhodčího nám soupeř odskočil na rozdíl dvou bodu, který jsme už nezvládli v koncovce zkráceného setu otočit a prohráváme (15:12) a zároveň 3:2 na sety.

Posilněni vynikajícím jídlem od našeho libera Petra Matějky jsme po téměř hodinové pauze naskočili v lehce pozměněné sestavě do druhého zápasu. Hned od začátku jsme se ujali vedení, těžili jsme ze soupeřových chyb a lépe zvládli koncovku (25:27). Bohužel v dalším setě jsme začali dělat více chyb na servisu čehož využil soupeř a vyrovnává na 1:1 (25:20). Další dva sety vypadali jakoby na nás někdo hodil deku, soupeř si hned na začátku vytvořil pěti bodový náskok a poté nejen díky těžkému podání jej navýšil čímž prohráváme (25:16 a 25:15) a 3:1 na sety.

Děkujeme všem fanouškům, kteří nám přijeli fandit. Zároveň bych Vás chtěl pozvat na další domácí zápas, který se uskuteční 16.2.2019 proti týmu Olomoucka, tentokrát už v 9 hodin.

Sestava: Stanley, Jířa, Staša, Žabák, Lukeš, Rybář, Jindra, Petr, Čába, Filda, Jirka Roubal ml.

Trenéři: Standa a Jirka Roubal st.

 

Česká Třebová II - Lanškroun        3:2 (22,12,-23,-20,12)   

Česká Třebová II - Lanškroun        3:1 (-25,20,16,15)

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny