Šikulky na výletě

Čtvrtek, 27 Červen 2013 18:51 Irča Freudlová Přípravka - Různé Poč.zobr.: 1159
Tisk
(poč.hlasování 8, průměr je 5.00)

Dne 28. 5. jsme měli se Šikulkami naplánovaný výlet do Rudoltic. Bylo to období dešťů, kdy nikdo nevěděl, jak budeRozhodující se. Proto jsme do poslední chvilky netušili, jestli pojedeme. Po asi 25 telefonátech od rodičů, jestli se jede, nejede, jsem rozhodla. Sraz v 15:15 hodin na vlakovém nádraží a tam se uvidí. A hle, zpod mraků se na nás smáloUsmívající se sluníčko, takže hurá za dobrodružstvím…

Ve vlaku nám hodný pan průvodčí předal dopis od volejbalového skřítka „ Volíka“, který si rád hrajeMrkající. Po cestě k nám ztratil ponožku a my mu ji měli během naší výpravy najít. Moje hodná sestřička Janička s Fíbou nám připravili šipkovanou, která nás zavedla až na volejbalové kurty. Během cesty jsme zpívali, cvičili, plnili spoustu úkolů. Mile mě překvapiloPřekvapený, kolik toho děti vědí o kytkách, zvířátkách atd…Na Zámečku jsme si dali sváču, mňamku a nabrali sílu na další úsek. Poslední úkol na nás čekal na mostě u kurtů, kde jsme nakrmili kačenky. A pak hurá na buřtíkyUsmívající se.

Podle nakreslených obrázků od dětí se výlet asi líbil. Chci moc poděkovat rodičům, kteří mi s touto akcí moc pomohli. Jste prostě bezvaLíbající!!!

A kde se nakonec našla ta ztracená skřítkova ponožka? No přece v dóze na bonbóny pro dětiMrkající.

 

                                                                                                                            Přeji všem krásné prázdniny!!! 

Fotečky:

http://vklanskroun.rajce.idnes.cz/Sikulky_na_vylete_28._5._2013/

http://vklanskroun.rajce.idnes.cz/

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
Od Komento