pivoSlužbu tento týden má Zdeněk Chládek a Jarda Osladil pivo

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Volejbalový oddíl má vlastní vlajku i prapor

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V dubnu jsme se na schůzi výboru našeho oddílu dohodli, že je ten správný čas na pořízení vlajky a praporu oddílu. Ty bychom mohli vozit na turnaje, zápasy, soustředění, prostě všude tam, kde budeme reprezentovat náš oddíl, ale i město Lanškroun.

 

Z prvních ručně kreslených návrhů postupem času vlajka a prapor dostávaly ty správné tvary, barvy a nápisy. Finální návrh jsme předali Blance Chládkové, která před týdnem vyhrála celorepublikovou soutěž s praporem hasičů Dolního Třešňovce a která vyšila vlajku a prapor i nám. Tento týden jsme poprvé vlajku vyvěsili na kurtech a vznikly tak první fotografie, které naleznete pod článkem. Přikládáme i fotografie předsedy oddílu Libora Tomišky, mladších žákyň i kluků z přípravky.

Za zmínku také stojí, že s naší novou vlajkou dnes ráno odjela výprava kadetek reprezentovat naše město do Itálie na Summervolley Acqui Terme - International Volleyball Tournament.

 

120140618-vlajka-navrhy 1 2 3  120140618-vlajka-vlajka skutecna mala  120140618-vlajka-vlajka predseda mala  120140618-vlajka-vlajka holky mala  120140618-vlajka-vlajka kluci mala

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny