Dva turnaje mladších žákyň Šikulek

Sobota, 22 Prosinec 2018 19:28 Terka Pallová Mladší žákyně - Zápasy Poč.zobr.: 789
Tisk
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

Tým Šikulek se 16.12. vydal na předposlední turnaj tohoto roku do České Třebové. Na turnaji jsme byly dlouho, ale naše dobrá nálada nevyprchala.

Hned na první zápas jsme nastoupily s domácími Bomberkami z České Třebové. Všechno šlo jak mělo, proto jsme tento zápas vyhrály. Po Bomberkách nastal zápas se Žichlínkem. Snažily jsme se co to šlo, ale s tímto soupeřem máme pořád ještě trochu problém, takže proti nám vyhrál. Třetí zápas jsme hrály s druhou Třebovou a byl to asi náš nejhorší zápas za celý den. I když jsme vyhrály, tak jsme kazily hodně balónů. Měl to být pro nás lehký soupeř, ale my chtěly udělat trochu toho napětí. No ale i přes to jsme se dostaly do finálové skupiny s Žichlínkem, Dolním Újezdem a Svitavami. První zápas ve finálové skupině jsme nastoupily proti Dolnímu Újezdu. Jako vždy i na tomhle zápase jsme dělaly zbytečné chyby, ale všechno jsme si vynahradily a vyhrály samozřejmě. Po té jsme se měli utkat se Žichlínkem, ale s nimi jsme již hrály, tak jsme místo nich nastoupily proti oblíbeným Svitavám, které se nám pořád nedaří porazit. No a s těmito výsledky jsme se umístily na krásném bronzovém místě. Děkujeme Žichlínku za fandění a trenérům za to, že nás plně podpořili při hře.

 

A druhý článek z Kostelce

 

Dne 21.12. jsme se vydaly na Vánoční a zároveň poslední turnaj letošního roku 2018. Tento turnaj jsme si zkusily hrát za starší žákyně v Kostelci nad Orlicí. Na tento turnaj jsme jely nabrat nové zkušenosti. V pátek jsme dorazily v odpoledních hodinách, hned si šly dát věci na pokoje a nastoupily na hřiště proti Náchodu. Soupeři nás překvapily prudkým vrchním podáním a útokem, my se jich lekly a přestaly hrát svoji hru. Tenhle zápas se nám nepovedl, ale šly jsme dál. Druhý soupeř byl hratelnější a skoro bychom vyhrály, ale zase jsme udělaly až moc chyb a opět vyhrál soupeř. Po tomhle zápase jsme vyhládly, tak jsme se vydaly vyjíst školní jídelnu. S plnými pupky se náš tým vydal vstříc poslednímu zápasu tohoto dne. Pro nás to byl nejlehčí soupeř tohoto turnaje, ale my si to vždy před koncem pokazily a prohrály i tento zápas. Tak jsme se pomalu vydaly na pokoje kde jsme snědly naši výhru z minula a šly spát (po pár hodinách ). V sobotu po snídani jsme vyklidily naše pokoje a chystaly se na poslední zápas tohoto Vánočního turnaje. Hrály jsme na tři vítězné sety, ale bohužel s Náchodem, což nás moc nepotěšilo. A asi víte jak to dopadlo. Na tomto turnaji se nám sice moc nedařilo, ale zase máme mnoho nových zkušeností pro další turnaje.

 

Šikulky: Terka Pallová, Terka Kotasová, Terka Polášková, Barča Hájková, Eliška Křenková, Eliška Kučínská, Vendy Vacková, Kiki Langerová, Áďa Mičková a Verča Reslerová

 

Děkujeme trenérům za celý úžasný rok 2018 a za celý tým Vám všem přejeme krásné Vánoce a všechno nejlepší do Nového roku.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
Od Komento