Turnaj hvězdiček v České Třebové

Neděle, 18 Listopad 2018 09:41 Libor Tomiška Mladší žákyně - Zápasy Poč.zobr.: 904
Tisk
(poč.hlasování 10, průměr je 4.70)

Turnaj hvězdiček v České Třebové

Za mrazivého sobotního rána vyrazila parta „Šikulek“ na turnaj hvězdiček, který pořádal Sokol Česká Třebová. Soupeřem našich hráček byly dva týmy České Třebové a děvčata z Dolního Újezdu.

Složení soupeřů bylo ideální pro vyzkoušení si naživo nový systém hry, který děvčata nacvičují již od letního soustředění v Dolní Čermné. A kupodivu, k nemalému překvapení nás trenérů, to děvčata zvládaly perfektně. Nový systém donutil naše hráčky k mnohem většímu pohybu na hřišti, což jsme v minulých utkáních KP mladších žákyň postrádali. Vítězství na turnaji byla malá třešnička na dortu spokojenosti trenérů.

 

A jak to viděla kapitánka družstva Terka Pallová?

Dne 17.11. jsme se v počtu 10 hráček vydaly na turnaj do České Třebové (nebýt pana Reslera tak by se 3 hráčky vrátily vlakem domů 8-)). Jel s námi i pan trenér Tomiška což pro nás znamenalo, že si vyzkoušíme točení.

První zápas jsme nastoupily proti Dolnímu Újezdu. Zkazil se jeden balón a hned z toho bylo pět vyhozených bodů, pro soupeře, samozřejmě. Ale vzchopily jsme se, šly do hry naplno a vyhrály první zápas.
Hned po prvním zápasu jsme hrály druhý proti Bomberkám z České Třebové. V tomhle zápasu jsme asi moc přemýšlely nad postavením a motaly jsme se po hřišti jako Alenky v říši divů, nebojte i v tomto zápase se to zpravilo a opět výhra. 
Dočkaly jsme se i dlouhé pauzy, při které si šel pan trenér obhlídnout Třebovské hospody.
A nakonec na nás čekal třetí a poslední zápas a druhým týmem z České Třebové. Sice se zbytečně kazily některé balóny, ale zase jich bylo mnoho pěkných, a postavení už snad všichni chápou. S Třebovou jsme opět vyhrály a to znamenalo 1. místo v tomto turnaji. Všem se turnaj líbil a nakonec chceme poděkovat trenérům, že to s námi celý turnaj vydrželi:-).

Výsledky Šikulek: Lanškroun – Česká Třebová 2:0 (50:25), - Dolní Újezd 2:0 (50:27), Bombérky 2:0 (50:36)

Sestava: Hájková Barbora, Polášková Tereza, Kotasová Tereza, Kučínská Eliška, Vacková Vendula, Reslerová Veronika, Mičková Adéla, Langerová Kristýna, Křenková Eliška a Pallová Tereza.

Fotečky: https://vklanskroun.rajce.idnes.cz/Sikulky_v_Ceske_Trebove/

mladsi zakyne-20181117-turnaj-ceska trebova

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
Od Komento