1. místo KP Pardubického kraje!

Pondělí, 13 Červen 2016 14:17 Eva Tulisová Mladší žákyně - Zápasy Poč.zobr.: 1394
Tisk
(poč.hlasování 6, průměr je 4.83)

V neděli 12.6. jsme odehráli poslední kolo KP přípravky Pardubického kraje v trojkovém volejbale, jehož se účastnilo celkem 36 družstev.

Vydali jsme se s družstvy A a B do Poličky a s družstvem C do Chvaletic.

Až do tohoto posledního kola se všemi silami bojovalo o první tři místa. Nic nebylo jisté. Tak se čekalo na výsledky tohoto kola, což slibovalo zajímavé souboje, a to se splnilo do slova a do písmene.

V každém kole se odehraje 5 zápasů s minimálními přestávkami. To představuje náročný výkon a stojí spoustu sil. Družstva A a B nastoupila ve skupině A a družstvo C ve skupině B. Nejzajímavějším zápasem skupiny A se stal souboj mezi našimi dvěma družstvy A a B. Stejný styl hry a stejné pokyny způsobily přetahování o každý bod. Holky hrály obětavě, hlavně v poli to byly, dá se říci, nevídané zákroky, které po té k našemu kurtu přilákaly početné publikum, které kolikrát i potleskem ocenilo předvedené zákroky.

Družstvo La C ve složení Kája Jansová, Anička Vlčková, Nela Tarešová, Soňa Chmelařová bojovaly ve skupině B. V podzimní části soutěže se holky pohybovaly na pomezí skupin B a C, což se již po jejich zlepšení v jarní části neopakovalo a jednou zavítaly i do skupiny A. Pěknou hrou získaly 3. místo ve skupině B, což pro ně znamenalo 10. místo v celkovém pořadí - krásné umístění tohoto družstva.

Družstvo La A ve složení Mája Klabanová, Bára Kačerovská, Míša Jarošová a Valča Švecová skončily na 4. místě ve skupině A. Jak už jsme zmínili v předchozích článcích, škoda pro toto družstvo podzimní části soutěže, kde holky nepředvedly vždy dobré výsledky, což je stálo ztrátu bodů, které se strašně špatně i přes vynikající výsledky jarní části doháněly. Ale i tak celkové 5. místo je skvělým výsledkem.

A družstvo La B ve složení Sabča Šilarová, Maky Pavlasová, Terka Tulisová, Simča Habigerová? Tam pracovaly již dlouho před touto nedělí nervy. Holky počítaly různé varianty, které mohou nastat v počtu bodů. Ale nic z výše uvedeného nebylo potřeba, jelikož po výborně sehraných všech čtyřech zápasech tohoto kola získaly 1. místo ve skupině A, což zároveň znamená 1. místo v celkovém pořadí!!! a Lanškroun opět získal ocenění Přeborníka Pardubického kraje.

Takže velká gratulace a poděkování všem našim holkám, je to i pro ně samozřejmě velký úspěch a odměna za poctivou tréninkovou dřinu. A pro mě a Martina hezká tečka za letošní sezónou...

pripravka-divky-20130612-KPtrojky-spol.foto pripravka-divky-20130612-KPtrojky-spol.foto1

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
Od Komento