Starší žákyně v KP opět postupují do skupiny A

Úterý, 26 Únor 2019 00:21 Kače® Starší žákyně - Zápasy Poč.zobr.: 891
Tisk
(poč.hlasování 5, průměr je 5.00)

V neděli jsme odehráli 7. kolo KP starších žákyň na Zemědělce. Soupeřkami nám byly děvčata Litomyšle a České Třebové B. Pouze dvě výhry nás mohly udržet v naději na postup do kvalifikace MČR.

Sešlo se tradičně 6 zdravých hráček a sedmá přijela na druhý zápas. Žádné pozitivní zprávy po ránu, ale holky se naštěstí dobře vyspaly a bylo to znát i na hřišti. První zápas proti Litomyšly začaly skvěle a poměrně brzy vedly o deset bodů. Náskok se stále navyšoval a soupeřkám se nedařilo na příjmu ani na síti. Výhra 25:5. Další sety byly velmi podobné 25:11 a 25:9 a za 40 minut jsme seděli v šatně.

Volejbalistky z České byly těžšími soupeřkami, ale na naše rozjeté holky to nestačilo. Dařilo se vše od servisu, přes bloky až po útok. Tři naše hráčky odskákaly svá podání se kterým si protihráčky nedokázaly poradit, prakticky neútočily a vedli jsme 18:3. Po výborném podání dalších našich hráček byl konec setu se skóre 25:7. V dalších setech se obraz hry moc neměnil, 25:14 a až v posledním setu se hra vyrovnala. Pozornost lehce klesla, pár bodíků jsme darovali po nevynucených chybách, ale vítězství 3:0 bylo naše. Holky si zaslouží pochvalu, hrály celý den s nasazením, bojovaly a nepolevily v koncentraci i když byl bodový náskok vysoký. Po tomto kole jsme se propadly v celkovém pořadí KP na třetí místo, ale opět se vracíme do skupiny A k Pardubicím A a České Třebové A. Musíme příští víkend zabrat, jestli chceme hrát kvalifikaci MČR. Záležet to bude samozřejmě i na zdraví našich hráček, protože v kompletní sestavě jsme snad letos ještě nehráli.

.

Sestava: Maky Pavlasová, Áďa Martincová, Sabča Šilarová, Míša Jarošová, Lucka Horáková, Valča Švecová, Verča Tylšarová a zapisující Barča Kačerovská a Anička Dařílková

Lanškroun – Litomyšl 3:0 (5,11,9)

Lanškroun – Česká Třebová B 3:0 (7,14,21)

starsi-zakyne-20190224-KP-lanskroun zakyne-20190224-KP-lanskroun1

zakyne-20190224-KP-lanskroun2

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
Od Komento