VO TJ Lanškroun - VSK VŠB - TU Ostrava

Neděle, 08 Únor 2009 14:06 Radka Janyšková Ženy A - Zápasy Poč.zobr.: 869
Tisk
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

3: 0 (17, 20, 22) , 3:0 (18, 21, 18)

 

V sobotu 7. února jsme se vydaly za našim nejvzdálenějším soupeřem až do Ostravy. Věděly jsme, že tento soupeř je hrací a my zde můžeme tak získat dvě důležitá vítězství.

První set prvního zápasu jsme nezačaly zrovna přesvědčivě, nicméně soupeřky dělaly větší chyby a my jsme se postupně dostávaly až na vrchol vítězného setu. Druhý set už byl o něco lepší, náskok několika bodů jsme si udržely až do konce a soupeřky tak jednoznačně porazily. Třetí a poslední set se hrál v podobném stylu, dařilo se nám v poli i u sítě. Rozhodla koncovka, ve které sme vyhrály 25:22.

 

Po téměř dvouhodinové pauze jsme se pustily do soupeřek ještě s větší razancí než předešlý zápas. Opět sme dokázaly soupeřky dostat pod sebe a set tak jasně vyhrát v poměru 25:18. Druhý set byl hodně vyrovnaný, soupeřky se zvedly a více zabojovaly na síti. Ovšem koncovka už patřila nám, a my jsme se nenechaly ničím rozhodit a set vyhrát až do konce. Třetí set už  jsme nechtěly nijak prodlužovat:) Vedly jsme už od začátku a náskokem několika bodů náš už soupeřky nedokázaly dotáhnout. Celkově jsme tedy opět vyhrály 3:0.

 

Tato dvě vítězsví pro nás byla velice důležitá a znamenají tak posunutí našeho družstva na 5. místo v tabulce. Pevně věříme, že se nám bude dařit i nadále a toto místo si při nejhorším udržíme až do konce.

 

Sestava: Blanka Strnadová, Andrea Mrázová, Markéta Kristková, Kateřina Matějková, Tereza Šedá, Klára Vlčková, Sabina Roubalová, Radka Janyšková, Anna Jurčanová, Petra Marková

Pro komentování se přihlas
Od Komento