pivoSlužbu tento týden má Matty Langer a Plocíno pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1935
mod_vvisit_counterVčera5687
mod_vvisit_counterTento týden22883
mod_vvisit_counterMinulý týden28357
mod_vvisit_counterTento měsíc54324
mod_vvisit_counterMinulý měsíc40679
mod_vvisit_counterVše7004799
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Muži „B“ smírně v Ústí nad Orlicí

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 7, průměr je 4.43)

V sobotu 23.5. odjeli muži lanškrounského „béčka" do Ústí nad Orlicí k dalším zápasům krajského přeboru. Silný vítr dával tušit, že hra nebude úplně jednoduchá a to se také potvrdilo v zápase.

Hned v prvním setu padlo na naši polovinu několik es po zcela nepředvídatelném letu míče. Proti tak zkušenému družstvu posíleném přírodními živly nebylo možné tento set vyhrát a tak jsme čekali, jak dopadne set druhý. Stejný průběh, vítr na naší straně a jasné vítězství v setu. Tímto rytmem pokračoval celý zápas až do pátého rozhodujícího setu. Na „horší" straně jsme před střídáním stran uhráli 7 bodů a to bylo základem úspěchu. Set jsme dotáhli k vítězství 15:13 a po více než dvou hodinách hry byly první body doma. V tomto zápase nešlo samozřejmě jen o výkyvy počasí, ale i o hru celého družstva, které zabojovalo a v lehce nervózní atmosféře ovlivněné několika spornými výroky rozhodčího dotáhlo dopolední snažení do vítězného konce.

Druhý zápas začal za zlepšeného počasí, ale scénář se neměnil. Opět dvě hodiny pěkného a napínavého volejbalu. Vždy vyhraný set, výměna stran, prohraný set a výměna stran. Vše skončilo v setu čtvrtém, kdy se nám nepovedla střední pasáž v setu a stále jsme dotahovali několik míčů na soupeře. Skóre jsme srovnali za stavu 24:24, ale koncovka patřila Ústí a po zásluze druhý zápas skončil jejich výhrou.

 

Jiskra Ústí nad Orlicí - VO TJ Lanškroun 2:3 (17,-15,16,-22,-13) a 3:1 (17,-21,22,24)

 

Sestava: Němec, Svatoň, Adam, Kačerovský, Dařílek, Špatenka, Janků

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny