Muži A: Vítězství v Pardubicích

Pondělí, 22 Listopad 2010 14:58 Jakub Pfeifer Muži - KPI - Zápasy Poč.zobr.: 880
Tisk
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)
V sobotu jsem odjeli k dalšímu dovjutkání do Pardubic. Je to druhá nejdelší cesta, která nás v sezóně čeká. S tímto soupeřem se nám pravidelně daří urvat nějaký ten zápas. Družstvo Pardubic posílené o bývalého reprezentanta si nepřipouštělo ztrátu bodů s družstvem z konce tabulky. I my jsme byli posíleni o zkušeného hráče na místě libera. Našemu začátku utkání předcházel zápas žen, proto jsme k prvnímu zápasu nastoupili až v 11:00.

První zápas začal pro nás nešťastně. Při souboji na síti se zranil náš smečar. Do zápasu tak musel naskočit hráč, který byl připraven na post středového hráče. Nutno říci, že se s tím popasoval na jedničku a zaslouží si pochvalu. Díky zranění a naší následné nekoncentraci jsme první set jednoznačně prohráli a soupěř naplnil svoje očekávání. Se vstupem do druhého setu se situace zcela otočila a naše družstvo začalo určovat tempo zápasu. Až čtvrtý set nabídl pořádné drama, které skončilo naším vítězstvím 31:29, což znamenalo celkové vítězství v prvním zápase v poměru 3:1.

Po dlouhé přestávce, která byla zapříčíněna druhým utkáním žen, jsme nastoupili k druhému zápasu. Průběh se celkem nelišil od zápasu prvního. Zranění se nevyhnulo ani mužstvu soupeře, Pardubice byly nuceny vystřídat post smečaře, což nijak neubralo na kvalitě předvedené hry. S menší komplikací ve druhém setu byl i druhý zápas plně v naší režii. Díky dobře zvládnuté koncovce ve čtvrtém setu jsme se mohli radovat z druhého vítězství na půdě Pardubic 3:1.

Sestava:
Janisch R., Janisch F., Pfeifer Jiří ml., Pfeifer Jakub, Havlena O., Havlena M., Valúšek M. Křepelka L., Rybka M.

Trenéři
Pfeifer Jiří st., Janisch R.

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
Od Komento