pivoSlužbu tento týden má Jenda Svatoň a Standa Musil pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes7
mod_vvisit_counterVčera1060
mod_vvisit_counterTento týden6584
mod_vvisit_counterMinulý týden8096
mod_vvisit_counterTento měsíc7
mod_vvisit_counterMinulý měsíc40679
mod_vvisit_counterVše6950482
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Ženy B - KPII

Ženy KP I

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

V sobotu jsme odjely do nedaleké České Třebové k dalšímu zápasu soutěže. Věděly jsme že tentokrát to bude těžký soupeř, který jen málokdy chybuje a prohrává.Tím spíš jsme chtěly hrát dobrý volejbal. V prvním zápase se nám to dařilo. Hrálo se dobře a ze soupeřkami jsme svedly velkou bitvu.Zápas jsme dotáhly až do tiebreaku, ale v tom jsme bohužel podlehly.Byla to škoda a docela to mrzelo.

Celý článek...
 

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 4.33)

V neděli jsme na domácí půdě odehrály další zápas letošní sezóny. Tentokráte nás čekaly soupeřky z Chvaletic.Do prvního zápasu jsme nastupovaly z mírným časovým posunem po našich chlapech. Na hru jsme se těšily a bez větších problémů vyhrály 3 : 0.

Celý článek...
 

ŽENY KP I

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V sobotu jsme se vydaly do nedaleké Litomyšle k dalšímu zápasu soutěže. Na pátečním tréninku jsme zjistily, že poměrně brzy se začínají ozívat zranění a nachlazení. Nakonec jsme tedy daly dohromady 8 lidí a doufaly, že to přežijeme ve zdraví  a nikomu se nic nestane.

Celý článek...
 

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 4.67)

V neděli jsme se poprvé na domácí půdě utkaly s družstvem ze Slatiňan.V prvním zápase byla hra velmi vyrovnaná.Dařilo se nám ale pokládat balóny a celkově jsme nedělaly zbytečné chyby.Vyhrály jsme tedy 3 : 0.

Celý článek...
 

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

V pátek 22.10 jsme předehrávaly sobotní zápas v Dolním Újezdě. Protože jak jsem již psala byl pátek,tak jsme všechny utkání pojaly tréninkově. Do zápasu jsme nastoupily dobře. Nedělaly jsme zbytečné chyby a celkem s přehledem jsme si pohlídaly vítězství 3:1. V podobném duchu se po krátké přestávce vyvíjel i druhý zápas. Skončil také 3:1, ale už jsme se daleko víc nadřely. Naše soupeřky se zlepšily v poli a tím docházelo k dlouhým výměnám, které nás velmi vyčerpávaly a ubíraly síly. K vítězství nám nakonec dopomohl i častý pokažený servis našich protihráček. Domů jsme se dostaly v 21,30 hod. značně unavené, ale spokojené.

Celý článek...
 
«ZačátekPředchozí11121314151617181920DalšíKonec»

Strana 19 z 27
 

Soupiska Ženy B

zeny-c-soupiska-2012-2013

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný