pivoSlužbu tento týden má Matty Langer a Plocíno pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes316
mod_vvisit_counterVčera3426
mod_vvisit_counterTento týden11587
mod_vvisit_counterMinulý týden28357
mod_vvisit_counterTento měsíc43028
mod_vvisit_counterMinulý měsíc40679
mod_vvisit_counterVše6993503
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Ženy B - KPII

Ženy KP I-D.Újezd

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Vneděli 23.1.2011 jsme na domácí palubovce přivítaly družstvo z Dolního Újezda. Hned první zápas se začal vyíjet  zcela podle našich představ. Hrálo se dobře a nedělaly jsme zbytečné chyby.Výhra 3 : 0 byla tedy zasloužená.

Celý článek...
 

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

V neděli 16.1.2011jsme odehrály  doma první zápas po krátké vánoční přestávce s družstvem USK Pardubice.Věděly jsme, že to bude opět boj.Do prvního zápasu jsme nastoupily velmi dobře.Nedělaly jsme chyby, dařilo se v poli a tentokráte i podání, se kterým měly naše soupeřky problém. Vyhrály jsme tedy 3:0 a odebraly se do kantýny k občerstvení.

Celý článek...
 

ŽENY KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.20)

V neděli 12.12.2010 jsme ukončily první půlku soutěže doma s družstvem Chocně zaslouženou výhrou. V prvním zápase rozhodl první set, kdy jsme vyhrály 31:29. To byly opravdu nervy, ale i ty k volejbalu patří. Další dva sety už jsme soupeřkám nedaly žádnou šanci a oba dva hladce vyhrály.

Celý článek...
 

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V neděli  5.12. jsme si dojely do Pardubic pro Mikulášskou nadílku v podobě dvou výher. Tentohráte jsme neponechaly nic náhodě a celkem s přehledem, jen s mírným zaváháním ve druhém zápase, kdy se prohrál jeden set, vyhrály. Po několika nešťastně prohraných zápasech už jsme takovou vpruhu všechny potřebovaly. Doufám,že nám forma vydrží i na poslední letošní nedělní zápas, ve kterém nás čeká doma "Choceň " !! Chtěla bych tímto pozvat všechny fanoušky !! Dobré jídlo v kantýně bude zajištěno.

Celý článek...
 

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

V neděli jsme přivítaly na domácí palubovce družstvo žen z Letohradu. Je to nováček v soutěži a tak jsme nevěděly co můžeme čekat. V prvním setu jsme nezaváhaly a vyhrály. Pak už byl set od setu jako na houpačce. Druhý set se prohrál, pak  výhra, prohra a tiebreak. Těch už jsme hrály několik a opět se potvrdilo, že letos se nám je nedaří vyhrávat. Další prohra v tiebreaku nás trochu srazila na kolena, ale do druhého zápasu jsme šly odhodlaně. Bohužel to byla věrná kopie prvního zápasu a opět prohraný tiebreak, což mrzelo ještě víc. Soupeř byl hratelný, ale my teď vytváříme více zbytečných chyb. Nehrajeme v pohodě, ale doufám, že se to zlomí a opět se začne dařit.

Celý článek...
 
«ZačátekPředchozí11121314151617181920DalšíKonec»

Strana 18 z 27
 

Soupiska Ženy B

zeny-c-soupiska-2012-2013

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný