Český pohár kadetek

Pondělí, 21 Prosinec 2009 20:12 Brožková Lucie Kadetky - Zápasy Poč.zobr.: 988
Tisk
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

Dne 18. 12. jsme my, kadetky LA odjely na další turnaj ČP první osmičky, tentokrát do Děčína. Po cestě dlouhé cca 4 hodiny jsme dojely do příjemného penzionu Nela a ubytovaly se. V sobotu ráno nás čekal tým Prostějova.

První set jsme díky našim chybám prohrály, ale druhý set jsme donutily soupeřky kazit a začaly "autovat". Po velké bojovnosti a chuti k volejbalu jsme Prostějov porazili 2:1. Na sobotním programu nás ještě čekala Třebíč, Přerov, Havlíčkův Brod a Jaroměř. Trenéři měli obavu, že jak jsme porazily Prostějov, tak do dalších zápasů půjdeme s menší bojovností. A taky to tak dopadlo. S Třebíčí nám tedy zápas skončil 0:2 a stejně to bylo i s Přerovem. S Jaroměří jsme si vyrovnaný zápas prohrály ve třech setech 1:2. Nepovedený průběh dne jsme završily prohrou 0:2 s Havlíčkovým Brodem. Na neděli nám v boji o přežití v první osmičce zbývaly týmy Děčína a Liberce. Větší snaha vyhrát a udržet se nás přivedla k tomu, uhrát set nad Libercem a k bojovné prohře s Děčínem 0:2.

Do druhé skupiny nás vyprovází tým VK Prostějov, druhý z kvalifikace, což svědčí o vyrovnanosti týmů. Z tohoto turnaje, jako z většiny pohárových klání, jsme si přivezly velké poznatky a poučení do dalších zápasů.

Se závěrem roku přejeme všem našim trenérům, fanouškům, našeho týmu krásné Vánoce a šťastný Nový rok.

Sestava: Svatoňová Veronika, Picková Kristýna, Musilová Tereza, Jandová Tereza a Klára, Brožková Lucie, Zechovská Zuzana, Píšová Martina, Marešová Veronika, Kulhánková Michaela a naše nová posila Eva TóthováMrkající

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
Od Komento